Skip to main content

За Lily-Rose

It`s always party time!

Животът ни е дар и затова нашата задача е да се забавляваме, по кралски. Животът е вълшебство и ние трябва да го изтанцуваме по най-добрия начин. Клуб Lily-Rose Melody e парти зона и сцена за изява на театрали и циркови артисти, които са с дългогодишен опит в страната и чужбина. 2016г е паметна за нас, нашите циркови артисти взеха награда ИКАР за най-добро цирково и вариететно изкуство в България. Клуб Lily-Rose e разработил изключително и само за своите специални клиенти ексклузивни програми, съобразени с възрастта на децата. Само при нас можете да видите клоун-вълшебник, който вади жив заек от огън, после го върти в пералня и заяца, опушен и потънал в сажди изскача чисто нов и снежно бял. Факир гълта огньове и танцува върху стъкла, страховит пират мята мечове и кинжали, строи кули от стъклени чаши и ги вдига на носа си,  пламенна танцьорка върти 30 обръча на лунна светлина под екзотични акорди и се случват още безброй чудеса.

Чудно клубче тук се гуши, ей там, пак там под Луната и звездите.
Лили Роуз Мелоди е детски клуб на космически кръстопът.
Това е магическо място, където всички се подкрепяме в полета,
а пламъка на запалените свещички осветява пътя ни напред.
И както се казва живота се измерва не с броя вдишвания, а с миговете, които ни спират дъха. При нас се връща онази енергия, която сме разпратили из Вселената. Магията продължава само докато гори желанието.
И затова да насочим телескопите към страхотните ни партита, които заслужават звезден блясък и да се забавляваме по кралски.
Но защо ни е Вълшебен чуден остров щом и в Лили Роуз Мелоди стават чудеса. Великото е винаги най-просто: една луна, две капчици роса и цялата Вселена, отразена в очичките на нашите любими деца.
И нека шоуто започне сега! Готови за излитане, обратно броене: 3,2,1 Старт!!!