Skip to main content

Карнавал под звездите

 Оферта за 9 деца / 464лв / 2:30ч

Изключително Лили-Роуз забавление с нашите приказни аниматори

Елза, Рапунцел, Барби, Спайдърмен, Капитан Америка, Хълк
Днес е ден за торта, приятели и веселба!
Днес се е родила звезда!! Днес празнуваме живота!!!

Разбира се, това е най-бляскавото ни парти, в което децата са облечени с карнавални костюми. Момичетата са короновани принцеси в роклички и пера, а момчетата са с шапки и наметала. Децата са запленени от нашите приказни аниматори, които ги потапят във вълшебния свят на приказките, в чудно тайнство и безвремие, където те са връхлетени от бури, урагани и огнени стихии и всеки трябва да се бори за собственото си оцеляване.

Пакетът включва:

  • Професионален аниматор. За момичета: Принцеса Рапунцел, Барби, кралица Елза. За момчета: Спайдърмен, Супермен, Батман, Капитан Америка.
  • Корони и рокли за момичетата, шапки и наметала за момчетата;
  • Меню и престой до 9 деца: вкусна пица, натурален сок, пръчици моркови, кубчета пресни плодчета, според сезона – банан, пъпеш, праскови и любимите солети;
  • 4 броя плата за родителите по избор от нашето вкусно меню: 1.пилешки филенца или парти кюфтенца, 2.еклерчета със снежанка или кашкавалчета пане,3. тарталети с топени сиренца или палачинки с руска салата, 4.любимите на всички банички розички;
  • Празнична торта с картинка / 10 бр / от сладкарници Лагуна, Романтика Перник, ДаВинчи;
  • Покани, свещички, фонтан;
  • 2 грижовни каки, които танцуват и лудуват с децата под звездите и луната;
  • Детски макиаж;
  • Специален подарък за рожденичката и летящи дъвки за всички.

Допълнителни опции:

* Всяко допълнително дете над 9 е с куверт от 15 лв.

** Допълнителен престой за 30 мин / 40лв,  за 1 час – 60 лв.

*** Експлоадираща ПИНЯТА на фона на взривяваща музика по избрана тема – 50 лв

 

Моля имайте предвид следното:

Обадете ни се предварително, за да проверим дали желаните от вас дата и час са свободни. Запазен час за празнуване в клуба се капарира до 5 дни след заявяването му, но не по-късно от 2 дни преди събитието. В противен случай е възможно часът Ви да бъде даден на друг клиент.

Детски парти център Lily-Rose Melody уведомява своите клиенти, че може да използва снимковия материал заснет на територията на клуба за своите медийни цели.