Нашите Звездни партита

headerzvezdni

 

Звездните ни партита включват:

  • Пееща Кралица Елза – няма такава прелест!!! Който не я е видял, нищо не е разбрал. Кралица Елза в целия си блясък, разкош и великолепие потапя децата в свят на тайнство и безвремие, където ги връхлитат бури, урагани и огнени стихии. За финал всички в дружна прегръдка и чуден танц изпяват песента на избавлението, песента на Елза. Smile
  • В шатрата на Мага. Децата са главни действащи лица и асистенти на мага. Клоуна Вълшебник, повелителя на тайните и магиите прави безброй чудеса в 45 минутна програма с фокуси, където жив заек изскача от огън, долари валят от всички страни, бездънна вълшебна торбичка бълва всякакви чудеса, пробляскват кристали и кинжали. Балонно шоу с цветя, мечове, зайчета.
  • Факира Балтазар, който ходи бос върху стъкла, гълта огньове и танцува с 3 метрова змия.
    Гълъб излита високо в небето и се случват още безброй чудеса.
  • Екзотичната танцьорка Мис Алекс със светлинно шоу на Пълна Луна и огнени танци на свещи.Невиждан Хула Хоп, въртене на 30 обръча на кръст, завидни умения. Алекс завихря децата в ритъма на танца така както само тя може. Шоу забава за мами и деца.

Разбира се ние можем да направим парти с ваш любим герой – Нинджаго, Костенурка Нинджа, Рапунцел и други. Само ни споделете за желанията си и ние ще ги осъществим. 

Моля имайте предвид следното:

Обадете ни се предварително, за да проверим дали желаните от вас дата и час са свободни. Запазен час за празнуване в клуба се капарира до 5 дни след заявяването му, но не по-късно от 2 дни преди събитието. В противен случай е възможно часът Ви да бъде даден на друг клиент.

Детски парти център Lily-Rose Melody уведомява своите клиенти, че може да използва снимковия материал заснет на територията на клуба за своите медийни цели.

Меню