Skip to main content

Art and fun party

Art and fun party  / 8г-12г

Оферта за 7 деца  / 2:30 ч / 444 лв

Lily Rose Melody club винаги е бил АРТ насочен и цели 13 години заедно с вас се забавлявахме в приложните и изящни изкуства с прекрасната Александрина. Сега сме подготвили нещо много очарователно за всички ви, които имате явни и скрити таланти и които ние горещо се надяваме да отключим и развием докато творим и се забавляваме заедно. Създадохме за целта Lily-Rose Lotus designнашата арт лаборатория, в която смело ще експериментираме по пътя на създаване на чудеса от красота.

Рожден ден за деца над 8 годишна възраст! С родителско присъствие!

Пакета включва 3 плата за родителите по избор, куверт за 7 деца – престой и меню : пица с шунка и кашкавал, детски сок, жулиени моркови, кубчета пресни плодчета, неизменните солетки, празнична торта за всички гости и арт ателие.

Дечицата оцветяват барокови орнаменти и керамични отливки на любими герои от приказките, които лепим върху мини пана, на които преди това сме направили декупаж.

Всяко дете получава пакет с орнаменти и отливки, МДФ пано, цветни безвредни акрилни боички и декупажни хартии или салфетки.

Step1. Поставяме бял грунд върху основата за добра адхезия;

Step2. Докато съхне основата, децата рисуват върху орнаментите;

Step3. Изчаквайки да изсъхнат орнаментите правим декупаж, т.е. залепяме цветната хартия или салфетката върху основата;

Step4. Готовите елементи лепим върху цветното пано;

Step5. Патина и лак за финиш и VOILA! Готови сме за игра и ритуал с тортата!

Пакетът включва:

  • Творчески сет за 7 деца с включени материали;
  • Меню и престой до 7 деца: вкусна пица, натурален сок, пръчици моркови, кубчета пресни плодчета, според сезона – банан, пъпеш, праскови и любимите солети;
  • 3 броя плата за родителите по избор от нашето вкусно меню: 1.пилешки филенца или парти кюфтенца, 2.еклерчета със снежанка,3. палачинкови рулца с руска салата  или тарталети с мус от шунка и топени сиренца;
  • Празнична торта от сладкарници Лагуна или ДаВинчи;
  • Покани, свещички, фонтан;
  • Специален подарък за рожденика, за гостите – летящи дъвки.

*** Допълнителен престой за 30 мин / 40лв,  за 1 час – 60 лв.

Моля имайте предвид следното:

Обадете ни се предварително, за да проверим дали желаните от вас дата и час са свободни. Запазен час за празнуване в клуба се капарира до 5 дни след заявяването му, но не по-късно от 2 дни преди събитието. В противен случай е възможно часът Ви да бъде даден на друг клиент.

Детски парти център Lily-Rose Melody уведомява своите клиенти, че може да използва снимковия материал заснет на територията на клуба за своите медийни цели.