Отмъстителите

“Art and fun party”

                                                                                                   Оферта 7 деца/…  лв/ 2ч

                                                                                              in Lily-Rose Lotus design

 

headerzvezdni

Art and fun party! Lily Rose Melody club винаги е бил арт насочен и цели 12 години заедно с вас се забавлявахме в приложните и изящни изкуства с прекрасната Александрина. На 1 Май 2022г сме подготвили нещо много очарователно за всички ви, които имате явни и скрити таланти и които ние горещо се надяваме да отключим и развием докато творим и се забавляваме. Създадохме за целта Lily-Rose Lotus design, нашата арт лаборатория, в която смело ще експериментираме по пътя на създаване на чудеса от красота.

Пакетът включва:

  • Творчески сет за 7 деца с включени материали;
  • Меню и престой до 7 деца: вкусна пица, натурален сок, пръчици моркови, кубчета пресни плодчета, според сезона – банан, пъпеш, праскови и любимите солети;
  • 4 броя плата за родителите по избор от нашето вкусно меню: 1.пилешки филенца или парти кюфтенца, 2.еклерчета със снежанка,3. палачинкови рулца с руска салата  или тарталети с мус от шунка и топени сиренца,4. мини кроасани с шунка и кашкавал или мини сандвичи с луканка;
  • Празнична торта от сладкарници Лагуна, Романтика Перник, ДаВинчи;
  • Покани, свещички, фонтан;
  • 2 грижовни каки, които танцуват и лудуват с децата;
  • Специален подарък за рожденика, за гостите – летящи дъвки.

*** Опция за продължителност на партито до 1 час – 45лв.

Моля имайте предвид следното:

Обадете ни се предварително, за да проверим дали желаните от вас дата и час са свободни. Запазен час за празнуване в клуба се капарира до 5 дни след заявяването му, но не по-късно от 2 дни преди събитието. В противен случай е възможно часът Ви да бъде даден на друг клиент.

Детски парти център Lily-Rose Melody уведомява своите клиенти, че може да използва снимковия материал заснет на територията на клуба за своите медийни цели.

 

Меню