ОТМЪСТИТЕЛИТЕ

Рожден ден „ОТМЪСТИТЕЛИТЕ”

ОТБОРА НА СУПЕР ГЕРОИТЕ, ПАЗИТЕЛИТЕ НА ГАЛАКТИКАТА

„АТАКАТА НА ЗЛОТО”

Оферта за 9 деца/315лв/2:30ч (с аниматор)

headerzvezdni

 

„Отмъстители, съберете се!” е бойният вик, който мобилизира богове, роботи, мутанти, фараони, господар на отвъдното или звездния тим със свръх естествени сили. Капитан Америка го създава, безледно изчезва и за късмет е намерен от свои,  замръзнал в леден капан, съответно е съживен и спасен за  да поведе отбора към междупланетарна битка. Супер героите, разделени на два непобедими отбора – ЧУК и ЩИТ с чутовна смелост, героизъм и саможертва следват своята мисия да защитят планетата Земя. А те са:

*Капитан Америка; Железния човек; СпайдърМен, Хълк, Тор, Черната пантера, Айнт Мен, Алената вещичка, Небесната Мадона и др.

Децата, превъплатени в любимите си герои от така популярния сериал за Отмъстителите се впускат в междупланетарна битка със силите на злото, като се въртят в лабиринта на времето и оцеляват благодарение на супер силите, които притежават. Мощен взрив на далечна планета слага началото на епичната битка. Изгрява ярка звезда, което е знак, че в сърцето на умиращата звезда се е родил вселенския спасител. И нека битката на световете започне сега!

Пакетът включва:

  • Парти аксесоари за дегизировка на децата – костюм за рожденика, наметала, маски, мечове за всички;
  • Макети на отмъстителите, в цял ръст и декор;
  • Меню и престой до 9 деца: вкусна пица, натурален сок, пръчици моркови, кубчета пресни плодчета, според сезона – банан, пъпеш, праскови и любимите солети;
  • 4 броя плата за родителите по избор от нашето вкусно меню: пилешки филенца или парти кюфтенца, еклерчета със снежанка, палачинкови рулца с руска салата  или тарталети с мус от шунка и топени сиренца, мини кроасани с шунка и кашкавал;
  • Празнична торта от сладкарници Лагуна, Романтика Перник, ДаВинчи;
  • Покани, свещички, фонтан;
  • 2 грижовни каки, които танцуват и лудуват с децата;
  • Специален подарък за рожденика, за гостите – летящи дъвки.

 

*** В случай, че дечицата са повече от 9 всяко следващо е с куверт от 10лв.

*** Опция за продължителност на партито до 1 час – 30лв.

Моля имайте предвид следното:

Обадете ни се предварително, за да проверим дали желаните от вас дата и час са свободни. Запазен час за празнуване в клуба се капарира до 5 дни след заявяването му, но не по-късно от 2 дни преди събитието. В противен случай е възможно часът Ви да бъде даден на друг клиент.

Детски парти център Lily-Rose Melody уведомява своите клиенти, че може да използва снимковия материал заснет на територията на клуба за своите медийни цели.

 

Меню