Цирк на Луната

Цирк на Луната
Оферта за 13 деца/ 350лв/ 2:30 часа
Изключително Лили Роуз шоу
с нашите спечелили награда „Икар“ и доказали се през годините циркови артисти

цирк

Пакетът включва един от изброените аниматори, а именно:

 • Клоуна Тропчо, повелителя на магиите и загадките, започва с весела 15 минутна клоунада с много смях и забава, прави безброй вълшебства в 45 минутна програма с фокуси, където децата са главни действащи лица и негови асистенти. Гвоздеят на програмата е жив заек изскачащ от огън, докато долари валят от всички страни, а бездънна вълшебна торбичка бълва всякакви чудеса и накрая за финал балонно шоу с мечове и зайчета.
 • Факира Балтазар, който танцува бос върху стъкла, гълта огньове и твърдоглавo дразни лошия си късмет като целува 3 метрова боа. Гълъб излита високо в небето и се случват още безброй чудеса в 15 минутна зрелищна програма / огнено шоу / + 45 минути фокуси и магии . Шоу за деца над 7 години!
 • Екзотичната танцьорка Мис Алекс със светлинно шоу на Пълна Луна и огнени танци на свещи, завихря децата в чуден танц под Луната и звездите. Големи пеперудени криле се спускат над рожденичката и я увличат в мистичен ритуал, като я поемат в себе си, обгръщат я от всички страни, само от време на време проблясква златен ореол и после всичко отново потъва в тайнство и мъгла. С глава в облаците пеперудата нежно разтваря криле от които излиза тя – рожденичката. Невиждан Хула Хоп, с 30 обръча на кръст, завидни умения. Шоу забава за мами и деца. Мис Алекс завихря децата в ритъма на танца така както само тя може.

Пакета включва още:

 • Парти костюм за рожденика по избор и всики прилежащи братя и сестри; 
 • Меню и престой до 13 деца: вкусна пица, натурален сок, пръчици моркови, кубчета пресни плодчета, според сезона – банан, пъпеш, праскови и любимите солети;
 •  3 броя плата за родителите от нашето вкусно меню: пилешки филенца или парти кюфтенца, еклерчета със снежанка и вкусни тарталетки с топени сиренца или кашкавалчета и сиренца пане, мини кросасани, месно плато;
 • Празнична торта от сладкарници Романтика Перник или Лагуна;
 • Покани, свещички, фонтан;
 • 2 грижовни каки, които танцуват и лудуват с децата под светеща пълна Луна;
 • Детски макияж / рисунка на лице по желание.
 •  В случай, че дечицата са повече от 13 всяко следващо е с куверт от 10лв.

 

Моля имайте предвид следното:

Обадете ни се предварително, за да проверим дали желаните от вас дата и час са свободни. Запазен час за празнуване в клуба се капарира до 5 дни след заявяването му, но не по-късно от 2 дни преди събитието. В противен случай е възможно часът Ви да бъде даден на друг клиент.

Детски парти център Lily-Rose Melody уведомява своите клиенти, че може да използва снимковия материал заснет на територията на клуба за своите медийни цели.

Меню