Маскен бал – Хелоин

хелоин

 

Един изключително интересен празник за нас. Чакан и желан. И това поради една единствена причина – колкото повече поводи за веселба, толкова по-добре.

Ние не вярваме в свръхестествени сили и не почитаме никакви езически ритуали. Нашата единствена цел е да се забавляваме, забавляваме и пак да се забавляваме.

За нас това е просто един маскарад, на който всеки един участник завихря въображението си и може да влезе в ролята на любим свой герой, дегизиран подобаващо и така да си танцува и лудува само както той си може. Не минаваме без торта, бонбони и лакомства. В крайна сметка нали за това е цялото това събитие – за една дружна веселба.

Намерете ни във Facebook: Детски Парти Център Лили Роуз Мелоди, където всяка година в началото на м.Октомври обявяваме подробности по партитата ни.

Условия за празнуване – там.

 

Моля имайте предвид следното:

Обадете ни се предварително, за да проверим дали желаните от вас дата и час са свободни. Запазен час за празнуване в клуба се капарира до 5 дни след заявяването му, но не по-късно от 2 дни преди събитието. В противен случай е възможно часът Ви да бъде даден на друг клиент.

Детски парти център Lily-Rose Melody уведомява своите клиенти, че може да използва снимковия материал заснет на територията на клуба за своите медийни цели.

Меню