Loly Pop Party

  Loly Pop Party
9 деца/244лв/2ч

Шоколадовата ни експлозия

Тука говорим вече за поезия

headerzvezdni

 

Това парти гарантирано ще отключи хормона на щастието и ще отвори всички сетива на децата ви. За целта обаче трябва дяволски да им проработи късмета. Децата са седнали в кръг, за по голям късмет е добре да са под сребърна Луна, ако ли не то поне да видят падаща звезда. Всяко дете си избира късметлийско число, което старателно се записва на малко листче. Всички затаяват дъх, защото започва шеметно въртене на рулетка, която ще посочи късметлията. Този, чиято цифричка на листчето му съвпадне с падналото се число на рулетката получава билет за рая и се изстрелва с космическа скорост към масата с лакомства за да си напълни чашката по собствено виждане. Колкото му душа дава. Според вкуса и желанието всеки може да си спретне разкошна плодова салатка от наличните плодчета/ банан, манго, киви/ обилно залята с шоколад и накрая да поръси с всевъзможни пръчици, препоръчително е да посипе й звезден прашец.

 

Меню деца включва:

  • Шоко фондю с фин млечен микс от бял и кафяв шоколад
  • Плодов микс в купички: ягоди, манго, банани, киви, безсемково грозде / плодчета според сезона /;
  • Ядем дъгата т.е. спагети от зеленчуци/червена чушка, зелена краставичка, жълта тиквичка и оранжев морков/;
  • Пица или мини сандвичи
  • Меденки сърца
  • Натурален сок

Меню родители:

  • Омайно Лунно вино – плодова сангрия с много лимон, мента и плодчета
  • 40 бр. тарталети чудеса, облачета бели посипани с плодова фантазия

*На това парти се похапва бързо за да не ни изпреварят.

 

Моля имайте предвид следното:

Обадете ни се предварително, за да проверим дали желаните от вас дата и час са свободни. Запазен час за празнуване в клуба се капарира до 5 дни след заявяването му, но не по-късно от 2 дни преди събитието. В противен случай е възможно часът Ви да бъде даден на друг клиент.

Детски парти център Lily-Rose Melody уведомява своите клиенти, че може да използва снимковия материал заснет на територията на клуба за своите медийни цели.

Меню