Skip to main content
Изкуството е вълшебство!

Изкуството е вълшебство!  12+

Оферта за 9 деца / 2:30 ч /

444 лв

     Lily-Rose Lotus Design e Арт ателие за порастнали деца 12+

С много страст в душата и огън в сърцето, 13 години след големия СТАРТ обявяваме детски парти център Lily-Rose Melody за АРТ клуб!!! Има нещо кралско в това, само ние и  Елизабет, кралицата на Англия имаме по 2 рождени дни в годината. Веднъж в деня на създаването ни и сега с влизането ни в друго измерение. Да омагьосаме света и да го направим по-хубав! Изкуството винаги вади на бял свят талант, за който ние дори не подозираме! Децата засищат мига, когато творят красота, защото изкуството е приказка, която се изразява със сърце и душа. Затова мотото ни е : Живей със страст, изкуството е любов!!!

Арт пакетът за рожден ден важи за 9 деца над 12г възраст, 2:30ч, включва празнична торта, 2 лица, подпомагащи творческия процес, всички прилежащи бои, материали, заготовки, орнаменти, т.е. всичко необходимо да си творим на воля и магията да се случи. Ще работим с топ шаблони, тебеширени и акрилни бои, ще напукваме с кракле, ще патинираме и ваксираме, ще създаваме цветно настроение с декупаж, ще лепим барокови орнаменти  и отливки на любими герои от приказките. Ще правим кутии, пана, книги, чудеса, които разбира се си остават за вас. 

                                                              Am I Art!

                                                        I`m sure, Yes!!

                                                     I`ll tell you a secret,

                                                 All the best people are!!!

 Накратко ще падаме с Алиса в заешката дупка, because „It`s Always party time“!!! Т.е. ще има шеметен ритуал с цели 2 торти, все пак сме на рожден ден : от разцъфналата с рози ще изскача с апломб рожденичката, а сметановата децата просто ще си я хапнат с кеф.  Пътеводна светлина разбира се са празниците, които ни връхлитат докато живота си върви, така че по Великден и Коледа ще се украсяват яйца и ще се търкалят джуджета. ОФЕРТАТА НЕ ПРЕДВИЖДА РОДИТЕЛИ!!! Желателно е събитията да се случват в светлата част на деня, т. е. сутрешно или обедно парти.                                                            

Моля имайте предвид следното:

Обадете ни се предварително, за да проверим дали желаните от вас дата и час са свободни. Запазен час за празнуване в клуба се капарира до 5 дни след заявяването му, но не по-късно от 2 дни преди събитието. В противен случай е възможно часът Ви да бъде даден на друг клиент.

Детски парти център Lily-Rose Melody уведомява своите клиенти, че може да използва снимковия материал, заснет на територията на клуба за своите медийни цели.